Airconditioningairco
 

Steeds meer auto's zijn uitgerust met een airco systeem, het is van belang dat een airco systeem word onderhouden mocht er ondanks het onderhoud toch iets mis zijn met de airco dan kunnen wij dit voor u repareren, de kosten hiervan hoeven niet extreem hoog te zijn.

 

Uitlaatflex gebroken thumb

Het vervangen van een uitlaat of uitlaatdeel hoeft niet een grote ingreep te zijn, het is echter wel van belang dat er goede kwaliteit onderdelen worden gebruikt, er is veel te koop op uitlaat gebied, wij gebruiken alleen A-Kwaliteit uitlaat delen die volgens OEM specificaties gemaakt is, het komt erg vaak voor dat imitatie onderdelen geen goede pasvorm hebben waardoor een uitlaat niet goed

 

Laswerklaswerk

 

Er word wel eens gezegt dat een auto steeds minder roest, echter komt het nog steeds voor, zeker nu dat auto's steeds langer blijven rijden. Roest is ook vaak een afkeur punt bij de APK, wij kunnen elke roest schade voor u repareren, of dit nou voor de APK is of bij een restauratie van een oldtimer. Bedenk u wel dat u bij het vinden van een roest plek deze het beste zo spoedig mogelijk kan laten repareren, de roest stopt niet vanzelf en is al vaak aan de binnenkant een stuk erger als aan de buitenkant zichtbaar is.