Laswerklaswerk

 

Er word wel eens gezegt dat een auto steeds minder roest, echter komt het nog steeds voor, zeker nu dat auto's steeds langer blijven rijden. Roest is ook vaak een afkeur punt bij de APK, wij kunnen elke roest schade voor u repareren, of dit nou voor de APK is of bij een restauratie van een oldtimer. Bedenk u wel dat u bij het vinden van een roest plek deze het beste zo spoedig mogelijk kan laten repareren, de roest stopt niet vanzelf en is al vaak aan de binnenkant een stuk erger als aan de buitenkant zichtbaar is.

 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Het laswerk kun we verdelen in 4 categorieen
 

Restauratie BMW E30 325i Coupe

Roestschade reparatie voor de APK onder de auto.

Vaak laswerk aan onderdelen van de constructie van de auto. Dus delen die belast worden, hierbij denken we aan draagbalken, dorpels, bevestigings punten voor onderdelen. Hierbij word extra aandacht besteed aan de eisen die de APK stelt en dat het dusdanig stevig wordt dat u weer veilig met de auto kunt rijden.

 

Roestschade reparatie voor de APK aan de buitenkant van de auto.

Dit is meestal lastwerk aan de wielranden of aan de buitenkant van de dorpels. Hierbij is het van belang dat de delen is vervangen worden weer goed aansluiten op de rest van het plaatwerk zodat de auto met een minimum aan plamuur kan worden afgewerkt.

 

Restauratie BMW E30 325i CoupeRestauratie van bijvoorbeeld een oldtimer

Omdat het bij een restauratie van belang dat de te vervangen delen er na het laswerk weer geheel orgineel uitzien is dit het meeste werk. Vaak zijn plaatwerk delen niet meer verkrijgbaar, als dit het geval is zijn wij in staat deze onderdelen zelf te maken.

 

 

 Laswerk aan onderdelen van de auto.

Bijvoorbeeld een reparatie aan een uitlaat of aan een spruitstuk. Laswerk aan een subframe van de auto. Reparatie van afgebroken onderdelen van de motor of carroserie. bedenk wel dat lassen niet altijd mogelijk, dit in verband met de gebruikte materialen of omdat het vervangen van een onderdeel goedkoper is.

 

Afwerking en conservering. Restauratie BMW E30 325i Coupe

Dit gaat altijd in overleg. Wij kunnen de gehele reparatie voor u verzorgen, u kunt er ook voor kiezen om de de afwerking zelf te doen, wij hebben een goede en gemakkelijke toegang tot een spuiterij waardoor wij het hele proces zelf in de hand hebbe. de consevering van onderdelen doen wij altijd zelf, dit omdat onbehandeld plaatwerk zeer snel weer begint te roesten.

 

Prijzen laswerkzaamheden.

Het is zonder de roestschade te bekijken niet mogelijk om een uitspraak te doen over de kosten van een reparatie. Komt u gerust langs voor een prijsopgave. Bevind de schade zich onder de auto dan kunt u het beste eerst even bellen zodat wij een brug vrij kunnen houden om de onderkant van de auto te bekijken.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie


Voorbeelden van uitgevoerde laswerkzaamheden.

Spatbord rand reparatie.
 

spatbord 1 Schoonmaken roestschade Sjablomen reparatie delen Sjablomen overgezet naar plaat materiaal Plaat delen aan elkaar gelast Nieuwe delen in spatbord rand gelast
 

Restauratie Volkswagen T3 camper

Opnieuw opbouwen/repareren van de
sponning en een deel van het onderliggende dashboard. Onderdeel van een
volledige restauratie van de carroserie en een complete revisie van de motor.

Sponning Reparatie Sponning Reparatie Sponning Reparatie Sponning Reparatie Sponning Reparatie Dummy tekst

Sponning Reparatie Sponning Reparatie Sponning Reparatie Sponning Reparatie Sponning Reparatie Sponning Reparatie
 

Reparatie van een APK Afkeur punt.
 

Reparatie draagbalk voor de APK Reparatie draagbalk voor de APK Reparatie draagbalk voor de APK Reparatie draagbalk voor de APK Reparatie draagbalk voor de APK

 

Neem contact met ons op voor meer informatie